Thomas Post 

Associate Professor of Finance 

Thomas Post is Associate Professor of Finance aan de Universiteit Maastricht en Open Universiteit en research fellow bij Netspar. Binnen zijn onderzoek is hij bezig met behavioral finance, household finance, en pension finance. Hij is geïnteresseerd in nudging en gedragsbeïnvloeding van bijvoorbeeld hoe huishoudens hun financiële middelen besteden, sparen, beleggen, verzekering en hypotheken kiezen. Bovendien werkt hij op het gebied van pensioencommunicatie.

Fred de Jong

Wetenschappelijk onderzoeker en eigenaar Adviesbureau Fred de Jong

Fred de Jong is als wetenschappelijk onderzoeker verbonden aan het Amsterdam Centre for Insurance Studies, hij is docent bij de Masteropleiding Verzekeringskunde en de Master in Business Administration waar hij werkcolleges strategy & organisation verzorgt.

Nevenwerkzaamheden:
- Lid van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD)
- Lid raad van advies ICT platform Aplaza docentenlid van de onderwijscommissie voor de Master Verzekeringskunde aan de UvA
- Lid werkveldcommissie Financial Services Management van Hogeschool NCOI voorzitter ouderraad
- Lid MR van Christelijk Lyceum Veenendaal

In 2010 is Fred de Jong gepromoveerd op een proefschrift over het functioneren van tussenpersonen bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Fred de Jong is zijn carrière in de financieel adviesmarkt gestart in 2000 bij Bureau D & O als hoofd onderzoeker. In 2005 is hij gaan werken als beleidsmedewerker en bestuurssecretaris voor branchevereniging NVA (nu Adfiz) en de VvHN (nu OvFD). Adviesbureau Fred de Jong is gestart in 2010. 

Lees hier meer over Adviesbureau Fred de Jong >>>

Jaap Koelewijn

Hoogleraar Corporate Finance & eigenaar adviesbureau Financieel Denkwerk 

Jaap Koelewijn (1956) is in 2000 zijn eigen adviesbureau Financieel Denkwerk begonnen waarbij hij adviseert op het gebied van economie, beleggen en toezicht. Sinds 2007 is Jaap hoogleraar Corporate Finance aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook is hij zelf toezichthouder, lid van verschillende beleggingscommissies en wordt hij vaak gevraagd als deskundige over allerlei actuele kwesties. Hij schrijft regelmatig columns voor o.a. CM. Jaap Koelewijn studeerde algemene economie.